116 persoane salvate din calea viiturilor în ultimele 24 de ore
2018-08-18 05:54


116 persoane salvate din calea viiturilor în ultimele 24 de ore

 |  11:16
116 persoane salvate din calea viiturilor în ultimele 24 de ore

MAI informează că peste 600 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, în special pompieri din Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă, au acţionat, în ultimele 24 de ore, pentru limitarea şi înlăturarea efectelor fenomenelor hidrologice şi meteorologice periculoase.

În ultimele 24 de ore au fost salvate din calea viiturilor 116 persoane, cele mai multe din judeţele Giurgiu (78) şi Vaslui (35), potrivit situaţiei centralizate la nivelul Centrului Operaţional al MAI. Pompierii au intervenit cu pompe pentru degajarea apei din locuinţele inundate, susţine MAI într-un comunicat. MAI informează că, la această oră, nu există localităţi fără energie electrică şi nici drumuri naţionale sau judeţene blocate ori cu circulaţia îngreunată. Centrul Operativ, activat 24 de ore din 24 la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, monitorizează dinamica situaţiilor de urgenţă cauzate de precipitaţiile abundente din cursul zilei de duminică, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-01

GALERIE MEDIATAGURI: MAI, inundatie, salvat, persoane

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...