2018-07-16 00:15


14 migranţi, prinşi de poliţiştii de la Moraviţa şi Lunga când încercau să intre ilegal în România

 |  10:58
14 migranţi, prinşi de poliţiştii de la Moraviţa şi Lunga când încercau să intre ilegal în România

Poliţia de Frontieră Timişoara a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că 14 migranţi, printre care o femeie şi patru copii, au fost prinşi de poliţiştii de la Moraviţa şi Lunga, în timp ce încercau să intre ilegal în România din Serbia.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au observat în jurul orei 00.45 cu ajutorul sistemului de supraveghere un grup de persoane care se deplasa pe jos dinspre Serbia spre România.

Adulţii le-a spus oamenilor legii că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Şi poliţiştii de frontieră de la Lunga au depistat, vineri noapte, pe direcţia localităţii Nerau, cu sprijinul poliţiştilor de la Teremia Mare, trei bărbaţi din Kosovo.

Aceştia au fost duşi la sediul Poliţiei de Frontieră Lunga, unde s-a stabilit că au trecut frontiera din Serbia.

Cei 14 migranţi sunt cercetaţi pentru că au trecut fraudulos frontiera de stat. De asemenea, poliţiştii de frontieră din judeţul Timiş au anunţat autorităţile sârbe în vederea punerii în aplicare a acordului de readmisie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: 14, migrant, prinde, politist, moravita, lunga, intra, ilegal, romania

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.