2017-01-21 00:14

SOCIAL


16 copii şi familiile lor vizitează gratuit Disneyland

 |  16:26
16 copii şi familiile lor vizitează gratuit Disneyland

Pentru mii de elevi, Crăciunul a început mai devreme. Micuţii din mai multe şcoli bucureştene au fost premiaţi de Carrefour în urma concursului de desene la care au participat în ultima perioadă.

Marele premiu, o excursie de un weekend la Disneyland Resort Paris, a fost câştigat de 16 elevi din toată ţara. În Bucureşti, premiul i-a revenit unei eleve din clasa I, Cristiana Alexandra. Mămica ei, cea care a însoţit-o la festivitatea de premiere, ne-a mărturisit emoţionată că nu au fost niciodată la Disneyland, nici cei mari, nici copiii, Alexandra având încă un frate de 16 ani. „Vor pleca în excursie atât copilul care a câştigat, cât şi familia lui, adică părinţii şi fratele Cristianei”, a menţionat Andreea Mihai, director de Marketing Carrefour.

La concursul de desene Carrefour au participat 260.000 de elevi de clasele I-VIII din 16 oraşe (cele în care există hipermarketuri Carrefour). Peste 10.000 de produse au fost oferite ca premii de participare elevilor din clasele câştigătoare. Pe lângă acestea, premiile importante au constat în 160 de cupoane de cumpărături în valoare de câte 100 de lei fiecare (la categoria Menţiuni Speciale), 25 de MP3 player (Menţiuni clasele I-IV), 25 DVD player (Menţiuni clasele V-VIII), 25 de biciclete la premiul trei şi 16 sisteme informatice la premiul 2.

La această ediţie a concursului, elevii au fost lăsaţi să-şi folosească imaginaţia desenând pe planşele distribuite în toate şcolile participante la acţiune. Desenele micilor artişti vor putea fi admirate în cadrul expoziţiilor din cele 25 de hipermarketuri ale reţelei până la sfârşitul anului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image