2016-12-11 12:09

SOCIAL


200 de apeluri la Telefonul Copilului

 |  18:40

Peste 200 de apeluri ce semnalau probleme legate de neglijarea sau molestarea copilului au fost înregistrate de la începtul acestui an şi preluate spre rezolvare de asistenţii sociali ai sectorului 2 care au răspuns la Telefonul Copilului - 021.9852. Telefonul Copilului este un serviciu de specialitate pe care copiii şi familiile din sectorul 2 îl pot accesa în funcţie de nevoile pe care le au la un moment dat şi pentru a semnala situaţiile de abuz, neglijare şi exploatare. Pentru combaterea fenomenului „copiii străzii”, lucrătorii sociali merg în zonele cunoscute ca fiind frecventate de aceştia, pentru a-i lua din mizeria în care stau, pe la colţuri de stradă, unde apelau la mila trecătorilor. În cursul anului trecut, 200 de copii luaţi de la cerşit au beneficiat de găzduire în Adăpostul pentru copiii străzii din sectorul 2.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-07

TAGURI: copii, telefon, molestare, apel, neglijare, adapost, cersetori, gazduireComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Efectele aplicației Facebook asupra bateriei telefonului Se știe de ceva vreme că aplicațiile rețelelor sociale, precum Facebook, pot avea un efect... 27 Noi 2016 | (2)
Tot mai multe telefoane Samsung se reîntorc în service cu aceleași defecte Categoric, problemele pe care Samsung le-a întâmpinat cu modelul Note 7 nu sunt singulare în... 24 Noi 2016 | (1)