2017-01-17 06:47

SOCIAL


20 de “homleşi” din zona bd. Gheorghe Şincai, evacuaţi

 |  12:53
20 de “homleşi” din zona bd. Gheorghe Şincai, evacuaţi

În urma numeroaselor sesizări primite din partea cetăţenilor-rezidenţi ai bd-lui “Şincai”, prin care aceştia semnalau prezenţa unui grup de 20 de “homleşi”, “aciuaţi” în zonă, autorităţile din sectorul 4 au intervenit de urgenţă, pentru îndepărtarea lor.

De etnie rromă, unii dintre ei urmăriţi de Poliţie pentru săvârşirea unor infracţiuni, cei 20 improvizaseră un adăpost, terorizându-i efectiv pe locatarii din blocurile învecinate, care ajunseseră să se teamă pentru integritatea lor şi pentru siguranţa locuinţelor. De asemenea, cetăţenii erau deranjaţi şi de zgomotul pe care aceştia îl făceau chiar şi târziu în noapte, cât şi de faptul că în jurul adăpostului, „homleşii“ depozitaseră deşeuri, inducând un aspect insalubru şi inestetic întregii zone. 

Toate cele 20 de persoane, surprinse de poliţiştii locali în locuinţa improvizată au fost ridicate şi conduse la secţia de poliţie, pentru a fi identificate şi amprentate, urmând ca aceia care erau deja daţi în urmărire pentru săvârşirea unor infracţiuni să fie demarate cercetările. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: adapost, evacuare, Piedone, homlesi, zgomot, scandal, politie, interventieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image