2017-01-21 15:24

SOCIAL


31 de milioane de lei pentru consolidarea Arcului de Triumf

 |  14:52
31 de milioane de lei pentru consolidarea Arcului de Triumf

Proiectul privind consolidarea Arcului de Triumf, ce va avea loc în 2012, costă 31 milioane de lei, din care 22 de milioane reprezintă fonduri europene nerambursabile. Primarul Sorin Oprescu declară că ambiţia sa este aceea de a termina cât mai repede lucrările, cel mai probabil în luna decembrie a acestui an.

”Dorim ca lucrările de consolidare şi refacere a Arcului de Triumf să dureze cât mai puţin. Ambiţia mea este ca lucrările să fie finalizate până la 1 decembrie ca să putem defila sub Arcul de Triumf. Consolidarea monumentului va fi realizată din fonduri europene nerambursabile, circa 22 de milioane de lei, iar diferenţa până la 31 de milioane de lei cât reprezintă valoarea totală a proiectului este prevăzută în bugetul Primăriei pe acest an”, a declarat miercuri primarul Capitalei, Sorin Oprescu, la semnarea Contractului de reabilitare împreună cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

În opinia Elenei Udrea, Bucureştiul va rămâne o prioritate în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene. ”Mă bucur că îmi închei mandatul semnând contractul de reabilitare al Arcului de Triumf, un simbol al monumentelor istorice pe care le avem. Am dorit să semnez acest contract cu primarul Sorin Oprescu pentru că este unul valoros şi va conta enorm pentru Capitală. Voi încerca în discuţiile cu viitorul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului să preia rapid, din mers, activitatea de aici, şi voi încerca să punctez importanţa pe care o au proiectele cu finanţare europeană promovate de primăriile de sector şi de Primăria Capitalei”, a spus Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-06

TAGURI: Arcul_de_Triumf, consolidat, fonduri_europeneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ARES
09 Feb 2012

Si de ce a durat atata,doamna fost ministru?De ce a trebuit ca Sorin Oprescu si municipalitatea sa astepte doi aniErau cumva banii familiei Udrea Cocos?Ati venit cu acesti bani din Buzaul natal?
TEODOR
09 Feb 2012

Hai Udrea,poate ai treaba si noi te retinem!Mai lasa-ne cu perfomantele matale in nu stiu ce domeniu!Si poate il lasi si pe Sorin Oprescu in pace,acum ca iti apune steaua!
SILVIU
09 Feb 2012

suma nu este foarte mare pentru arcul de triumf...dar macar sa il faceti nu sa stati si sa priviti..
CLARA
09 Feb 2012

demneura.blogspot.com
COSTIN
09 Feb 2012

Intrati pe demneura(punct)blog spot(punct)com pentru a vedea adevarata fata a unui jurnalist cu interese ascunse !!
DELIA
10 Feb 2012

Doamna ministru ca de obicei isi face treaba, acum trebuie sa o sustinem, doar cu ajutorul sustinerii noastre toate proiectele dansei se vor concretiza. Sincere felicitari pentru tot ce a-ti facut pentru noi pana acum.11

Adauga un comentariu

Random image