2016-12-09 13:47

SOCIAL


3.000 de maşini ridicate pentru deszăpezire

 |  16:39
3.000 de maşini ridicate pentru deszăpezire

Aproape 3.000 de maşini parcate pe marginea arterelor din sectorul 1 au fost ridicate temporar, în ultimele două săptămâni, de Poliţia Locală pentru a înlesni acţiunea de deszăpezire. Maşinile au fost ridicate, echipele de intervenţie ale firmei de salubritate au curăţat zona de zăpadă, iar autovehiculele au fost puse la loc.

Acţiunea de ridicare temporară a maşinilor s-a desfăşurat atât pe marile bulevarde, cât şi pe străzile secundare, în fiecare noapte, între orele 22.30 şi 05.00. Până în prezent au fost organizate astfel de acţiuni în toate cartierele din sectorul 1, cu precădere în zonele Ion Mihalache, Kiseleff, Magheru, Victoriei, precum şi pe străzile Lainici, Ştefan Burileanu, Nicolae Caranfil, Londra, Paris, Teheran etc. Acţiunea Poliţiei Locale, prin care acordă asistenţă utilajelor companiei Romprest în operaţiunea de deszăpezire, presupune ridicarea temporară a autoturismelor până la curăţarea carosabilului şi repunerea acestora în aceleaşi locuri. Poliţia Locală a Sectorului 1 - care a preluat de anul trecut şi atribuţii de ordine şi siguranţă publică - ajută Poliţia Naţională la decongestionarea traficului rutier în cele mai aglomerate zone.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: deszapezire, masini, ridicare, trafic, politieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aradul, judeţul în care licitaţia pentru deszăpezire nu s-a încheiat Aradul este singurul judeţ din subordinea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP)... 25 Noi 2016 | (1)
Mașinile diesel vor fi interzise în mai multe mari orașe Mașinile și camioanele diesel vor fi interzise în Paris, Mexic, Madrid și Atena începând din... 02 Dec 2016 | (0)