2017-01-24 17:12


500 de posturi vacante pentru şomerii din Bucureşti

 |  13:20
500 de posturi vacante pentru şomerii din Bucureşti

Şomerii din Bucureşti pot alege un loc de muncă dintre cele 510 posturi puse la dispoziţie de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, cu 78 mai multe faţă de săptămâna trecută.

Potrivit datelor centralizate de AMOFM, dintre cele 277 de locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (63) sunt pentru confecţioner-asamblor articole din textile, iar pentru confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice şi pentru agent dezinfecţie, deratizare, dezinsecţie - câte 50. Se mai caută 38 de agenţi de securitate.

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 85 de locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru operator vânzări prin telefon (19), referent (7) şi agent de vânzări (5).

Un număr de 101 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, printre care se află 10 pentru asistenţi medicali generalişti, nouă pentru medici specialişti, cinci pentru programatori şi trei pentru consilieri juridici, conform Agerpres.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă în total 47 posturi libere, între care: pentru paznici (12), iar pentru curieri, ambalatori manuali şi spălători de vehicule - câte 10.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 510 de locuri de muncă vacante sunt invitate să contacteze agenţiile de sector ale AMOFM Bucureşti.

Serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau serviciu este gratuit.

Potrivit legii, AMOFM Bucureşti are obligaţia de a identifica locurile de muncă vacante la angajatori şi de a le face cunoscute persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-09

TAGURI: Someri, bucuresti, posturi_vacanteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image
Media

Trenuri intarziate
Trenuri intarziate 06 Ian 2017 | (0)
Social

Deszăpezire „exemplară” în Capitală