2017-01-19 13:30

SOCIAL


566 joburi în Germania: Salarii până la 6.000 euro/lună

 |  18:59
566 joburi în Germania: Salarii până la 6.000 euro/lună

Mai multe firme din Germania caută să angajeze, prin Agenţia de Şomaj Vaslui, peste 560 de specialişti în diverse domenii, de la mecanici industriali şi sudori calificaţi, plătiţi cu 2.800 euro pe lună, până la asistenţi medicali şi medici, aceştia din urmă putând câştiga până la 6.000 euro pe lună.

Un număr de 566 locuri de muncă în Germania sunt oferite prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui specialiştilor în diverse domenii de activitate, cele mai multe posturi, respectiv 76, fiind disponibile pentru asistenţi medicali şi îngrijitori pentru persoane în vârstă. Printre locurile de muncă oferite de germani se află cele de sudor, asistent medical, îngrijitori persoane în vârstă, medici, bucătari, specialişti în domeniul hotelier, electronist, electrician, şofer de camion de mare tonaj, stivuitorist, specialist software, agent call-center, inginer proiectant.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-11

TAGURI: job_germania, locuri_munca, ajofm_vasluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU ALEXANDRU COSMIN
20 Ian 2012

buna ziua,as dori sa lucrez in meseria de sudor mig mag sau tig in orice tara unde se plateste mai bine ca in romania...mentionez ca am destula experienta si cateva lucrari la activ si sunt si vorbitor de limba engleza conversational...as dorii sa ma contatctati prin mail... va multumesc

Adauga un comentariu

Random image