2017-01-23 06:32


A fost plătită indemnizația de creștere a copilului de 35.000 de euro

 |  19:40
A fost plătită indemnizația de creștere a copilului de 35.000 de euro

Sibianul cu cea mai mare indemnizatie pentru cresterea copilului din tara, de aproximativ 35.000 de euro, a primit banii cuveniti, desi reprezentantii ANAF nu au finalizat cercetarea veniturilor barbatului.

Reprezentanti ai Agentiei Judetene de Prestatii Sociale Sibiu au declarat ca, potrivit legii, plata nu mai putea fi amanata.

"Plata pentru aceste indemnizatii se face in zilele de 18 ale lunii. Noi am inclus in plata de luna aceasta si beneficiarul respectivei indemnizatii. Aceasta a fost platita conform legii. Este totusi o indemizatie de crestere a copilului, iar beneficiarul se putea indrepta impotriva mea ca institutie", a declarat directorul AJPS Sibiu, Ioan Bota.

Acesta a precizat ca inca nu s-au finalizat cercetarile, dar nu se mai putea astepta.

"Dansii au avut niste suspiciuni, iar noi am amanat efectuarea platii respective. Am asteptat o luna, am asteptat doua, am asteptat trei, dar nu au transmis niciun punct de vedere. Noi nu mai puteam astepta. Daca ulterior se va constata ca nu era indreptatit la aceasta suma, exista proceduri, se va calcula cuantumul datorat si exista proceduri de recuperare a sumei", a mai spus Ioan Bota.

El a precizat ca suma platita de institutie a ajuns in cursul zilei de miercuri in contul beneficiarului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: sibiu, indemnizatie crestere copil, anafComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANONIM
20 Oct 2016

Romania DE 27 DE ANI este condusa de RETARZI SI NEBUNI .

Adauga un comentariu

Random image