2019-04-19 10:19


A început CALVARUL pe drumul spre munte. Polițiștii recomandă șoferilor să-și păstreze calmul?!

 |  13:31
A început CALVARUL pe drumul spre munte. Polițiștii recomandă șoferilor să-și păstreze calmul?!

Pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic au început să fie foarte ridicate. S-au format deja coloane lungi de autoturisme care circulă cu o viteză de câțiva kilometri pe oră, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h", se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie sporită şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-26
Citeste si:
Aproape 1.000 de ȘOFERI au rămas PIETONI în cele trei zile de CRĂCIUN

TAGURI: calvar, drum, munte, masini, soferi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VFD
26 Dec 2017

asha e cand sunt sarbatorile.fiecare are fie casa particulara pe valea prahovai shi spre brashov,fie shi-au luat vacantza platita.
Random imageUltimele stiri


STARBAG