2018-12-18 23:33


A câştigat bacalaureat în instanţă

 |  21:00
A câştigat bacalaureat în instanţă

Un tânăr absolvent al Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”, din municipiul Hunedoara, a câştigat în instanţă dreptul de a se prezenta la sesiunea a doua a bacalaureatului, deşi în iunie a fost dat afară din examen pentru că ar fi copiat la matematică.

Tudor Tătaru a contestat decizia Comisiei judeţene de bacalaureat şi a dat în judecată Inspectoratul Şcolar. Instanţa i-a dat câştig de cauză, reuşind să câştige şi recursul făcut de Inspectoratul Şcolar. Astfel, elevul s-a putut prezenta la examenele din sesiunea a doua, fără să mai fie nevoit să aştepte până în 2012, aşa cum se hotărâse iniţial.

Inspectoratul din Hunedoara a cerut revizuiarea recursului, termenul fiind stabilit pentru 7 septembrie. Dacă instituţia va avea câştig de cauză, atunci notele tânărului din sesiunea a doua vor fi anulate. În iunie, Tudor fusese prins cu o fiţuică în timpul examenului de matematică. „Copiuţa era lângă mâna tânărului. Chiar dacă el spune că nu a folosit-o, metodologia examenului este foarte clară”, a explicat inspectorul Alexandru Lăutaru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...