2018-05-26 22:45


A început marea bălăceală

 |  21:00
A început marea bălăceală

Vremea frumoasă de afară i-a scos pe bucureşteni la ştrandurile deja deschise de ieri. Cei ce nu au avut posibilitatea de a se relaxa într-o staţiune de la malul mării s-au mulţumit cu o bălăceală zdravănă în Capitală. Temperaturi extrem de ridicate vor fi şi în zilele următoare.

Ştrandurile Tineretului şi Dâmboviţa (Crângaşi) au fost pregătite să îi primească pe bucureşteni începând de ieri. Pe lângă cele două ştranduri, doritorii de soare, bronz şi apă pot merge la complexul din Militari, unde piscina are 500 de metri pătraţi şi este încălzită.

Poate găzdui 10.000 de oameni

Ştrandul Tineretului, unul dintre cele mai mari locuri de agrement din Capitală, poate face faţă unui număr de 10.000 de bucureşteni, având o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi de apă în bazine, plajă pe iarbă şi locuri de distracţii în zona de agrement. Intrarea este de 20 de lei în timpul săptămânii şi 30 de lei în weekend.

Program non-stop

Ştrandul Dâmboviţa – Ciurel, de lângă Piaţa Crângaşi, este deschis încă din weekendul trecut şi funcţionează cu program non-stop până în septembrie. Are o capacitate de cinci bazine, din care două sunt pentru copii. Complexul are şi două terenuri de fotbal şi unul de tenis. Micuţii sub 7 ani vor avea intrarea gratuită tot sezonul. Accesul pentru ceilalţi costă 10 lei. Plaja este amenajată deja pe placul celor care preferă să stea la soare pe nisip, nu pe iarbă.

Încă patru sunt în renovare

Ştrandurile Water Park, din Otopeni, şi Cara, din Titan, nu s-au calificat să intre în competiţia distracţiilor cu apă din Bucureşti pentru aceste zile. Nici la Ştrandul Berceni nu s-a deschis sezonul. Aici abia se vopseşte bazinul. Data la care se va da startul la înot nu se ştie pentru moment. Bazinul olimpic de la Ştrandul Copiilor – Văcăreşti ar putea fi deschis abia peste o lună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-20

TAGURI: strand, Crangasi, Dambovita, Militari

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova