2019-03-22 10:56


ABERAȚIA zilei: Un vasluian a fost trimis în JUDECATĂ pentru o pagubă de ...8 lei

 |  17:43
ABERAȚIA zilei: Un vasluian a fost trimis în JUDECATĂ pentru o pagubă de ...8 lei

Un tânăr din Vaslui a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat că a creat un prejudiciu CFR Călători de 8 lei. El a fost nevoit astfel să plătească cheltuielile de judecată, care au fost de 50 de ori mai mari decât prejudiciul creat.

Cosmin Samson, în vârstă de 21 de ani, a fost anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui şi trimis în judecată pentru comiterea a trei infracţiuni: înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi fals privind identitatea, potrivit Adevărul.

Tânărul s-a ales cu acuzaţii după ce a fost surprins circulând cu trenul de la Iaşi având un bilet cumpărat cu preţ redus, în baza carnetului de elev al prietenei sale, care era elevă la un liceu din Iaşi.

Cosmin a a plătit astfel 2,20 de lei pe bilet, în loc de 8 lei, prețul întreg al biletului.

În tren, când organele de control au observat că tânărul nu are are cartea de identitate la el, i-au solicitat acestuia să plătească contravaloarea biletului, însă Cosmin a refuzat.

„Având în vedere că inculpatul a refuzat să plătească preţul biletului, organele de control CFR au sesizat organele de poliţie TF”, se menţionează în actul prin care a fost sesizată instanţa.

Astfel a început lupta lui Cosmin, care a fost nevoit să achite, pe lângă cei 8 lei, cheltuielile de judecată în valoare de 400 de lei.

Incidentul a avut loc pe 5 iunie 2016, însă dosarul a fost soluţionat abia după doi ani.

În prezent, tânărul s-a stabilit în Danemarca unde s-a logodit cu tânăra căreia i-a folosit carnetul de elev.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-27

TAGURI: tanar, vaslui, judecata, paguba, cfr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Mai 2018

Posibil pt exmplu, dar si pt ca nu e prevazuta o alternativa iute a[;icabila, deci amenda sau arest cu munca prestata in folosul unitatii prejudiciate, uite asa sa fie obligat sa se duca la... unde unitatea are nevoie sau sa plateasca ca nu merge o suma. nu procese pt sume mici, ci ceva iute aplicat. Nu se vrea disciplina, acesta e baiul, nici responsabilizare ca atunci nici butonagii n-ar putea sta unde fura poporul
DEMENȚĂ, ASTA E!
29 Mai 2018

Adică șobolanii care-au devalizat, vândut România, li se înlesnește fuga ca să nu dea în gât alți șobolani, ori sunt ”condamnați” să facă ”pușcărie” în propria sufragerie, scăzându-se pedeapsa ca pentru o mică, neînsemnată găinărie, NU TÂLHĂRIE/TUN DE MILIOANE, MILIARDE DE EURO?! Mai nou, s-a spart un ORDINAR de politician la TV spunând că, vă traduc pe limba noastră - TOT CE S-A FURAT ȘI DISTRUS PÂNĂ ÎN 2012 S-A PRESCRIS/PRESCRIE...deci, nu poți să-i tragi eventual la răspundere, nici măcar MORAL, că te bagă la DEFĂIMARE! SYCTIR DE AȘA LEGI ȘI JUSTIȚIE! ELIBERAȚI JUSTIȚIA DE POLITIC ȘI PENSIONAȚI ÎN MORȚII LOR, TOȚI JUDECĂTORII, TOATE MUMIILE COMUNISTE, ALTFEL MURIM, NE IA DRACU!
CAMILA RODELA
03 Iun 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...