2017-01-17 09:29

SOCIAL


Acces gratuit la depozitarea celulelor stem

 |  17:44
Acces gratuit la depozitarea celulelor stem

Un program gratuit privind depozitarea celulelor stem recoltate din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou-născutului este lansat în România de Cryo Stem Health - partenerul român al băncii nr.1 de celule stem din Europa Cryo-Save.

Acest program internaţional ''Cost-free Family Donation'' este creat special pentru a oferi familiilor din România ocazia de a depozita celulele stem din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou-născutului în mod gratuit, cu scopul de a trata în viitorul apropiat o rudă (frate/soră/mamă/tată) ce este deja diagnosticată cu o boală ce poate fi tratată cu celule stem. Pentru a corespunde criteriilor de admitere în acest program, membrul familiei trebuie să fie deja diagnosticat cu o afecţiune ce poate fi tratată în prezent cu celulele stem din sângele ombilical şi să fi contactat un medic oncolog/hematolog, care să fie de acord cu recomandarea tratamentului cu celule stem.

Dacă este eligibil, Cryo Stem Health şi banca Cryo-Save va pune la dispoziţie kitul de recoltare, va asigura transportul probei, analizele obligatorii, va prelucra şi stoca proba de sânge şi ţesut din cordonul ombilical al nou-născutului, până când aceasta este utilizată, fără costuri pentru familie.

Numărul de înscrieri lunare în program este limitat. Cei care doresc să se înscrie în programul „Cost-free Family Donation” trebuie să contacteze cu minim 3 luni înainte de data probabilă a naşterii la tel. 0311.063.165, fax: 0311.022.914, mob: 0733.108.748 sau E-mail: ro@cryo-save.com. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Cryo-Save, celule-stem, Romania, EuropaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image