2016-10-25 15:18

SOCIAL


Acces gratuit la depozitarea celulelor stem

 |  17:44
Acces gratuit la depozitarea celulelor stem

Un program gratuit privind depozitarea celulelor stem recoltate din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou-născutului este lansat în România de Cryo Stem Health - partenerul român al băncii nr.1 de celule stem din Europa Cryo-Save.

Acest program internaţional ''Cost-free Family Donation'' este creat special pentru a oferi familiilor din România ocazia de a depozita celulele stem din sângele şi ţesutul cordonului ombilical al nou-născutului în mod gratuit, cu scopul de a trata în viitorul apropiat o rudă (frate/soră/mamă/tată) ce este deja diagnosticată cu o boală ce poate fi tratată cu celule stem. Pentru a corespunde criteriilor de admitere în acest program, membrul familiei trebuie să fie deja diagnosticat cu o afecţiune ce poate fi tratată în prezent cu celulele stem din sângele ombilical şi să fi contactat un medic oncolog/hematolog, care să fie de acord cu recomandarea tratamentului cu celule stem.

Dacă este eligibil, Cryo Stem Health şi banca Cryo-Save va pune la dispoziţie kitul de recoltare, va asigura transportul probei, analizele obligatorii, va prelucra şi stoca proba de sânge şi ţesut din cordonul ombilical al nou-născutului, până când aceasta este utilizată, fără costuri pentru familie.

Numărul de înscrieri lunare în program este limitat. Cei care doresc să se înscrie în programul „Cost-free Family Donation” trebuie să contacteze cu minim 3 luni înainte de data probabilă a naşterii la tel. 0311.063.165, fax: 0311.022.914, mob: 0733.108.748 sau E-mail: ro@cryo-save.com. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Cryo-Save, celule-stem, Romania, EuropaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bolile articulare, tratate prin terapia cu celule stem mezenchimale Tehnologia Lipogems, pe baza de celule stem mezemchimale, este un instrument valoros pentru... 12 Oct 2016 | (0)
Cancerul de sân apare la femei din ce în ce mai tinere Cancerul de sân este cel mai frecvent tip de cancer cu care se confruntă femeile. Chiar dacă... 06 Oct 2016 | (0)