2018-12-16 22:10


Accident grav in Ialomiţa

 |  15:29
Accident grav in Ialomiţa

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs, in aceasta după-amiază, pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, după ce un autoturism, al cărui şofer nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate, s-a ciocnit cu o autoutilitară, scrie MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul s-a produs  în zona comunei Moviliţa, după ce şoferul unui autoturism care circula pe un drum secundar şi care a încercat să intre pe DN 2A nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate, maşina ciocnindu-se cu o autoutilitară care circula pe direcţia Bucureşti-Buzău.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, fiind vorba de cei doi şoferi, un pasager din autoutilitară şi doi copii care se aflau în autoturismul care nu a acordat prioritate.

Toţi cei cinci răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitalul din oraşul Urziceni, unde medicii au decis ca unii dintre ei să fie transferaţi la un spital din Bucureşti, pentru investigaţii medicale amănunţite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: accident, raniri, Ialomita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...