2017-01-21 21:48

SOCIAL


Accident. Un angajat al combinatului ArcelorMittal a fost ars cu oțel lichid

 |  12:39
Accident. Un angajat al combinatului ArcelorMittal a fost ars cu oțel lichid

Un angajat al combinatului siderurgic ArcelorMittal din Hunedoara a suferit, marţi noaptea, arsuri pe mai mult de 30% din suprafața corpului, în timp ce lucra la elaborarea unei șarje de oțel.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Hunedoara a anunţat că bărbatul a prelevat o probă de oțel lichid dintr-o șarjă aflată într-un cuptor de producție, după care s-a produs o explozie a metalului incandescent.

"După momentul prelevării unei probe de oțel topit dintr-o șarjă aflată în curs de elaborare, bărbatul a fost surprins de o reacție în cuptor care a dus la împroșcarea de metal topit — oțel și zgură — pe platforma din fața cuptorului", a precizat purtătorul de cuvânt al ITM Hunedoara, Sorin Gabriel Istrate, potrivit Agerpres.

O ambulanță cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara a intervenit la faţa locului, victima fiind transportată la spitalul municipal din Hunedoara.

'Bărbatul a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe mâini, picioare, fese și coapse. Pacientul este în stare stabilă și cooperant, fiind internat la spitalul din Hunedoara', a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Medicii de la spitalul din Hunedoara vor încerca să transfere bolnavul la o clinică din București sau Timișoara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-09

TAGURI: accident, angajat, combinat, arcelormittal, ars, orel, lichidComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image