2019-01-22 21:04


Achiziţie cu notorietate. Fostul primar general interimar s-a înscris la Mişcarea Populară

 |  16:17
Achiziţie cu notorietate. Fostul primar general interimar s-a înscris la Mişcarea Populară

Traian Băsescu a promis că Mişcarea Populară va publica lista candidaţilor la alegerile locale pe 16 ianuarie. Numai că pentru Bucureşti doar două candidaturi sunt sigure. Surpriza a venit din partea fostului primar general interimar al Capitalei, Ştefănel Marin, care s-a înscris în Mişcarea Populară. El spune că va candida la una din primăriile Bucureştiului.

Jale mare în UNPR, după ce fostul primar general interimar Ştefănel Marin şi-a anunţat demisia din partidul condus de Gabriel Oprea. El a intrat în UNPR după ce PPDD a fost absorbit de partidul generalului. Fostul primar general interimar al Capitalei şi-a anunţat însă înscrierea în Mişcarea Populară. Întrebat de redactorul PUTEREA dacă va candida la una din primăriile de sector, Ştefănel Marin a spus că anunţul oficial îl va face în scurt timp, când va prezenta o „strategie pentru Capitală”. El a lăsat astfel să se înţeleagă că va candida la funcţia de primar general, în ciuda zvonurilor lansate de membrii MP, potrivit cărora numai Traian Băsescu ar putea câştiga acest fotoliu dacă ar candida. Ştefănel Marin se aşteaptă să fie exclus din Consiliul General, după ce UNPR va informa oficial Primăria Capitalei despre demisia lui din partid. „Nu mă regăseam în acest partid, aşa cum credeau unii”, ne-a declarat fostul edil. De altfel, toate nominalizările vehiculate până acum privind candidaţii la primăriile de sector ale MP au fost răsturnate. Aceasta pentru că cei nominalizaţi cu câteva luni în urmă nu au reuşit să obţină nici un punct în plus la notorietatea publică şi nici nu au demonstrat virtuţi sau calităţi deosebite, iar partidul nu este în poziţia de a tracta nume necunoscute.

Colegiul Naţional al Mişcării Populare din 16 ianuarie 2016 trebuia să definitiveze listele de candidaţi la alegerile locale din acest an. Peste 200 de persoane au fost nominalizate, dar pentru Capitală mai avem de aşteptat. Din declaraţiile membrilor MP, doar două candidaturi sunt sigure pentru Bucureşti: cea a preşedintelui Eugen Tomac, la sectorul 1, şi cea a lui Cristian Petrescu, la sectorul 3.

Pe surse, am aflat că şi la alte primării bucureştenii vor avea surprize plăcute, care vor fi devoalate „la momentul potrivit”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-18

TAGURI: stefane marin, primar, general, interimar, miscarea populara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...