2018-07-18 06:10


ADMITERE LA MEDICINĂ. Simularea examenului, pe 25 mai. Vezi care este perioada de înscriere

 |  15:34
ADMITERE LA MEDICINĂ. Simularea examenului, pe 25 mai. Vezi care este perioada de înscriere

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) împreună cu Liga Studenţilor la Medicină Dentară Bucureşti organizează pe data de 25 mai simulări pentru examenele de admitere la Facultatea de Medicină Generală ;I la Facultatea de Medicin[ Dentară  din cadrul U.M.F. “Carol Davila”.

Cei care doresc să afle care sunt șansele de a fi admiși la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) “Carol Davila” Bucureşti se pot înscrie la simulare începând cu data de 1 aprilie până la data de 9 mai, informează instituţia de învăţământ superior. Taxa de participare la simularea examenului de admitere este de 60 lei şi trebuie achitată prin virament bancar în contul SSMB. “Simularea dorește să vină în ajutorul studenților prin crearea unui cadru în care viitorii studenți să își poată da seama cât de pregătiți sunt, dacă se încadrează în timp sau dacă pot face față cu succes emoțiilor examenului”, se arată într-un comunicat UMF.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-09-26

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IRINA BRUCHER
13 Apr 2014

Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.