2016-12-04 08:21

SOCIAL


Adopţii de câini în parcul Regina Maria

 |  13:36
Adopţii de câini în parcul Regina Maria

Bucureştenii prezenţi sâmbătă în parcul Regina Maria pot adopta 25 de câini (adulţi şi pui), adunaţi de pe străzile Sectorului 1 şi adăpostiţi la Centrul „Odăi.

Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi. Actele de adopţie vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari chiar din parc.  Primăria Sectorului 1 a demarat campaniile de adopție a câinilor fără stăpân în luna aprilie 2009. În cele aproape 30de ediții ale campaniei de adopție desfășurate în cursul anilor trecuți, peste 700 de câini maidanezi au început o viață nouă alături de familiile adoptive.

Bucureștenii care vor să adopte un câine maidanez o pot face și direct de la adăpostul din Şos. Odăi de luni până vineri între orele 09.00 şi 14.00.

În data de 15 ianuarie 2009, Primăria Sectorului 1 a inaugurat cel mai modern adăpost pentru câinii fără stăpân din Capitală - Centrul Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a câinilor fără stăpân din Şoseaua Odăi nr. 3-5. Centrul este dotat cu toate facilităţile și poate adăposti peste 600 de câini care sunt ridicaţi de pe străzi. Adăpostul cuprinde, pe lângă spaţiile individuale pentru câini, un cabinet veterinar modern şi o zonă de birouri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: adoptie, caini, maidanezi, Regina- Maria, adapost, veterinar, campanieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DRAGOS
09 Dec 2011

Daca toti cei care iubesc animalele, atat ONG-uri, autoritati cat si simpli cetateni s-ar fi implicat mai de mult in rezorvarea acestei probleme, evectivele de cainii de pe strazi nu ar fi fost atat de numeroase. Acum din pacate singura solutie este aceasta lege promovata de PDL care obliga primariile sa adune cainii de pe strazi. Pana la urma nu conteaza cum, important este ca legea isi face simtite efectele dand nastere la dezbateri in interiorul comunitatilor locale, care constranse fiind vor aplica solutia cea mai potrivita astfel incat siguranta populatiei sa fie asigurata iar orasele sa capete aspecte civilizate.
BOGDAN
09 Dec 2011

Toată lumea trebuie să se implice ca să se rezolve problema maidanezilor : şi iubitorii de animale, şi ONG-urile, şi primăriile, şi cei care vor să le vadă plecate de pe stradă. Altfel nu facem nimic ci ne lansam in polemici fara sens.
ANDREI
09 Dec 2011

Important e să scăpăm de câini de pe stradă ,nu prea contează cum. Iar faptul că iubitorii de animale şi ONG-urile acţionează acum arată că legea PDL începe să-şi facă efectul in sfarsit !
ALEXANDRU
09 Dec 2011

PDL Bucureşti a strâns 300.000 de semnături care arată că bucureştenii vor să scape de maidanezi. Este un semnal clar pe care toată lumea trebuie să-l priceapă mai devreme sau mai tarziu...
PREDA
09 Dec 2011

Chiar daca nu`mi place de PDL , sincer o sa votez cu ei. De ce? Pentru ca ma scapa in sfarsit de maidanezi si pot sa ma duc linistit la munca dimineata.
VASILE
09 Dec 2011

E o iniţiativă lăudabilă a PDL , sunt singurul partid care chiar doreşte să ne scape de haitele de câini care devin agresive pe timp de iarnă. Bravo !
MARIAN
09 Dec 2011

Eu sunt curios de ce domnul Oprescu tace in aceasta privinta. De cand a inceput scandalul si pana acum , n-am auzit nimic , dar NIMIC de bine din gura lui. Stiti ce face el? Sta pe burta si asteapta sa vada ce se intampla , iar daca iese bine o sa zica "dom`ne , am sustinut legea cum?" Patetic
LEXY
09 Dec 2011

Vreau sa scapam de cainii astia nenorociti odata !!!!!! PDL sa se tina tare si sa nu cedeze presiunilor hotului de OPRESCU , care a facut numai rau orasului asta !
ANDREEAS
09 Dec 2011

Pentru a se rezolva problema maidanezilor ar trebui sa se implice si primariile, si iubitorii de animale si ONG-urile, toata lumea.
MARIANA
09 Dec 2011

Legea PDL incepe sa-si faca efectul, ONG-urile si iubitorii de animale actioneaza, pacat ca fac asta doar pentru ca sunt constransi, ar fi trebuit sa o faca cu mult inainte dar este bine si acum.
CRISTINA
09 Dec 2011

Romanii sunt obisnuiti sa fie presati, altfel nu fac nimic. Asa e si cu legea asta, ti se impune este de acord.
CIPRIAN
09 Dec 2011

Faptul ca iubitorii de animale si ONG-urile misca ceva pentru catei denota faptul ca legea data de PDL incepe sa isi faca efectul.
RALUCA
10 Dec 2011

Asa este omul,doar cand este constrans poate face ceva.
GEORGIANA D
10 Dec 2011

Aceasta problema trebuie rezolvata!Important este sa scapam de maidanezi!
ALINA234
10 Dec 2011

Este necesar ca toata lumea sa se implice pentru ca rezolvarea aceste probleme!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ce șpagă lua șefa Autorității Electorale Permanente Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, ar fi pretins și primit... 15 Noi 2016 | (6)
UPDATE: Ana Maria Pătru, urmărită penal pentru cinci infracțiuni Procurorii DNA Ploiești au dispus efectuarea urmăririi penale față de președintele... 15 Noi 2016 | (0)