2017-01-17 19:30

SOCIAL


Adopţii de câini în parcul Regina Maria

 |  13:36
Adopţii de câini în parcul Regina Maria

Bucureştenii prezenţi sâmbătă în parcul Regina Maria pot adopta 25 de câini (adulţi şi pui), adunaţi de pe străzile Sectorului 1 şi adăpostiţi la Centrul „Odăi.

Câinii oferiţi spre adopţie sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost montate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi. Actele de adopţie vor fi întocmite pe loc, câinii putând fi preluaţi de potenţialii proprietari chiar din parc.  Primăria Sectorului 1 a demarat campaniile de adopție a câinilor fără stăpân în luna aprilie 2009. În cele aproape 30de ediții ale campaniei de adopție desfășurate în cursul anilor trecuți, peste 700 de câini maidanezi au început o viață nouă alături de familiile adoptive.

Bucureștenii care vor să adopte un câine maidanez o pot face și direct de la adăpostul din Şos. Odăi de luni până vineri între orele 09.00 şi 14.00.

În data de 15 ianuarie 2009, Primăria Sectorului 1 a inaugurat cel mai modern adăpost pentru câinii fără stăpân din Capitală - Centrul Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară a câinilor fără stăpân din Şoseaua Odăi nr. 3-5. Centrul este dotat cu toate facilităţile și poate adăposti peste 600 de câini care sunt ridicaţi de pe străzi. Adăpostul cuprinde, pe lângă spaţiile individuale pentru câini, un cabinet veterinar modern şi o zonă de birouri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: adoptie, caini, maidanezi, Regina- Maria, adapost, veterinar, campanieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DRAGOS
09 Dec 2011

Daca toti cei care iubesc animalele, atat ONG-uri, autoritati cat si simpli cetateni s-ar fi implica t mai de mult in rezorvar ea acestei probleme, evec tivele de cainii de pe st razi nu ar fi fost atat d e numeroase. Acum din pac ate singura solutie este aceasta lege promovata de PDL care obliga primarii le sa adune cainii de pe strazi. Pana la urma nu c onteaza cum, important es te ca legea isi face simt ite efectele dand nastere la dezbateri in interior ul comunitatilor locale, care constranse fiind vor aplica solutia cea mai p otrivita astfel incat sig uranta populatiei sa fie asigurata iar orasele sa capete aspecte civilizate .
BOGDAN
09 Dec 2011

Toată lumea trebuie să se implice ca să se rezo lve problema maidanezilor : şi iubitorii de anima le, şi ONG-urile, şi pr imăriile, şi cei care v or să le vadă plecate d e pe stradă. Altfel nu facem nimic ci ne lansam in polemici fara sens.
ANDREI
09 Dec 2011

Important e să scăpăm de câini de pe stradă , nu prea contează cum. Ia r faptul că iubitorii de animale şi ONG-urile ac ţionează acum arată c legea PDL începe să- i facă efectul in sfars it !
ALEXANDRU
09 Dec 2011

PDL Bucureşti a strâns 300.000 de semnături car e arată că bucureşteni i vor să scape de maidan ezi. Este un semnal clar pe care toată lumea treb uie să-l priceapă mai d evreme sau mai tarziu...
PREDA
09 Dec 2011

Chiar daca nu`mi place de PDL , sincer o sa votez cu ei. De ce? Pentru ca ma scapa in sfarsit de m aidanezi si pot sa ma duc linistit la munca dimine ata.
VASILE
09 Dec 2011

E o iniţiativă lăudabi lă a PDL , sunt singurul partid care chiar doreş te să ne scape de haitel e de câini care devin ag resive pe timp de iarnă. Bravo !
MARIAN
09 Dec 2011

Eu sunt curios de ce domn ul Oprescu tace in aceast a privinta. De cand a inc eput scandalul si pana ac um , n-am auzit nimic , d ar NIMIC de bine din gura lui. Stiti ce face el? Sta pe burta si asteapta sa vada ce se intampla , iar daca iese bine o sa z ica "dom`ne , am sustinut legea cum?" Patetic
LEXY
09 Dec 2011

Vreau sa scapam de cainii astia nenorociti odata ! !!!!! PDL sa se tina tare si sa nu cedeze presiuni lor hotului de OPRESCU , care a facut numai rau or asului asta !
ANDREEAS
09 Dec 2011

Pentru a se rezolva probl ema maidanezilor ar trebu i sa se implice si primar iile, si iubitorii de ani male si ONG-urile, toata lumea.
MARIANA
09 Dec 2011

Legea PDL incepe sa-si fa ca efectul, ONG-urile si iubitorii de animale acti oneaza, pacat ca fac asta doar pentru ca sunt cons transi, ar fi trebuit sa o faca cu mult inainte da r este bine si acum.
CRISTINA
09 Dec 2011

Romanii sunt obisnuiti sa fie presati, altfel nu f ac nimic. Asa e si cu le gea asta, ti se impune es te de acord.
CIPRIAN
09 Dec 2011

Faptul ca iubitorii de an imale si ONG-urile misca ceva pentru catei denota faptul ca legea data de P DL incepe sa isi faca efe ctul.
RALUCA
10 Dec 2011

Asa este omul,doar cand e ste constrans poate face ceva.
GEORGIANA D
10 Dec 2011

Aceasta problema trebuie rezolvata!Important este sa scapam de maidanezi!
ALINA234
10 Dec 2011

Este necesar ca toata lum ea sa se implice pentru c a rezolvarea aceste probl eme!

Adauga un comentariu

Random image