Adrian Despot despre participarea la consultările cu Iohannis: O improvizaţie...
2018-08-14 22:47


Adrian Despot despre participarea la consultările cu Iohannis: O improvizaţie...

 |  11:54
Adrian Despot despre participarea la consultările cu Iohannis: O improvizaţie...

Adrian Despot a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că participarea sa în calitate de reprezentant al societăţii civile la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis nu ar fi decât o altă improvizaţie deoarece nu are nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva.

"Vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva. Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi", a menţionat Adrian Despot. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: adrian despot, consultari, klaus iohannis, improvizatie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARINELU
06 Noi 2015

Mai exista si romani corecti si cinstiti. Toata stima.
ANON
06 Noi 2015

despot tocmai s-a catalogat ca fiind incompetent. multimea jubileaza. mi-e scarba.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...