2019-02-20 03:19


Ai jignit pe Facebook? Acum poți fi AMENDAT!

 |  23:43
Ai jignit pe Facebook? Acum poți fi AMENDAT!

Poliţia Locală Târgu-Jiu a trimis o invitație în vederea amendării unui anume domn Marius, care ar fi jignit pe Facebook poliţiștii locali. Potrivit presei locale, trei persoane sunt vizate de această acuzaţie.

Vă facem cunoscut că sunteți invitat pe data de 21.02.2017, ora 09:30, la sediul Poliției Locale Tg-Jiu. Scopul, aplicarea sancțiunii amenzii contravenționale pentru încălcarea prevederilor legii. Motivul: proliferarea în public de expresii jignitoare menite să lezeze demnitatea și onoarea Pol. Locală Tg Jiu, prin intermediul uneni rețele de socializare, în data de 15.01.2017.

În caz de neprezentare, amenda este între 100 și 500 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-08

TAGURI: jigniri, facebook, politia locala, targu jiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Feb 2017

In Romania bolsevico - pesedista sunt tot mai frecvent aparute incalcari ale liberei exprimari de catre autoritatile locale pesedizate.Mafia psd doreste ca populatia sa TACA ca ei sa poata FURA IN LINISTE. VOR SA NE FURE SI LIBERTATEA DE EXPRIMARE. NU VETI REUSI. BORFASILOR FARA SCRUPULE.
NESIMțIRE
09 Feb 2017

MENTALITATE DE MILITIENI IN HAINE PLATITE DE POPULATIE S. I. C. T. I. R.
PSD UL
09 Feb 2017

Ciuma neagra partide de dreapta naziste criminali in frunte cu mafiotul basescu si escrocul iohanis Niste lepre care au tras cu tunul in oameni Putori proaste !
ATENT
09 Feb 2017

Astia care jugnesc si injura pe site-ul asta se pun? NESIMTIRE prectica sistemul
_"C"_
09 Feb 2017

..Motiv_E in plus, si de asta nu vreau sa imi facK cont pe 'face_BUCI'_..Caci poate ma imbat si scriu pe invers..~Hi~Hi~Hi~..vorba lui nea Gigi_..Si sa imi bag P_....Bine ! Trebuie sa fii si Idiot din nastere ca sa injuri_Politia_Militaaa vorba lu' Cheloo'...Injura ba' si tu guvernul-presedintia-Institutile de forta, Statul de drept sau pe cel Mafiot, Masoneria patriei sau pe Bivolaru G. cu Secta lui, doar Nu persoane si personalitatile de TOP ale vietii publice dar mai ales,..ca ti-ai gasit si tu acuma sa injuri ca un birjar tocmai politia locala, adica niste prapaditi,...fostii gardieni publici_.....~ID_IoTn~....
ATENT
09 Feb 2017

Dar ce poliția este deasupra legii ??? Oare este politie sau tot miliție ..!!!
ATENT
09 Feb 2017

Dar ce poliția este deasupra legii ??? Oare este politie sau tot miliție ..!!! Ei au voie să înjure și să bată .....Iar noi daca le băgăm carne in frigider înseamnă că îi jignim????
JAN
09 Feb 2017

Vedeți, d-lor pol.locali, că e vorba de cu totul alta lege, una la care fac.nu aveți competenta..Specifica ceva de spatiu virtual. Și totuși, spre lămurirea mea, de unde aveți dv. datele de stare civilă ale numitului Marius../ sigur după adresa de IP.
GUTU
21 Ian 2018

ASTIA SINT MAI SENSIBILI DECIT MUIERILE.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...