2017-01-23 06:31


Ajutoare de urgență pentru victimele inundațiilor

 |  17:51
Ajutoare de urgență pentru victimele inundațiilor

Guvernul a aprobat scoaterea unor produse din rezerva de stat, în limita sumei de 177,2 milioane lei, și acordarea acestora ca ajutoare umanitare de urgență, cu titlu gratuit, pentru populația afectată de inundații din localitățile Pechea, Cuza Vodă și Slobozia Conachi din județul Galați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Liviu Iolu, au fost distribuite 18.000 de litri de apă minerală, 3,6 tone conserve din carne de porc, 3 tone conserve pate de ficat, 20 de tone de motorină și o tonă de benzină, potrivit Mediafax.ro.

''Hotărârea adoptată de Guvern completează stocurile din rezerva de stat, iar fondurile necesare reîntregirii stocurilor rezervă de stat pentru apă minerală, conserve carne de porc, conserve pate de ficat și motorină se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Afacerilor Interne - Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale'', a precizat Iolu.

Cheltuielile pentru scoaterea și distribuirea produselor au fost suportate de către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: guvern, ajutoare de urgenta, inundatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image