2018-06-20 00:52


Ajutor financiar din partea Guvernului pentru familiile celor care au murit în incendiul de la Colectiv

 |  14:46
Ajutor financiar din partea Guvernului pentru familiile celor care au murit în incendiul de la Colectiv

Guvernul a decis, în cadrul şedinţei de marţi, că familiile celor care au murit în incendiul de la clubul Colectiv vor primi câte 5.000 lei. De asemenea, familia Mariei Ion, mamă a 5 copii care a decedat, va beneficia de un ajutor financiar de 10.000 lei.

"În urma tragediei produse în seara de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv din Bucureşti, Guvernul a decis acordarea unor ajutoare de urgenţă pentru familiile persoanelor care şi-au pierdut viaţa în acest incendiu. Ajutorul, în cuantum de 5.000 de lei, va fi acordat familiei fiecărei persoane decedate", se precizează într-un comunicat de presă al Guvernului.

Executivul va mai acorda un ajutor în valoare de 10.000 lei pentru familia Mariei Ion, femeia care a murit în incendiu şi care îşi întreţinea singură familia formată din cei 5 copii cu vârste cuprinse între 11 ani şi 23 de ani, precum şi tatăl paralizat.

Titularul acestui ajutor de urgenţă va fi fiica cea mare, Camelia. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: ajutor, financiar, guvern, familie, murit, incendiu, colectiv





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri









Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.