2018-06-24 21:45


Alegerile la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, suspendate

 |  08:57
Alegerile la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, suspendate

Tribunalul Iaşi a decis suspendarea alegerilor pentru toate structurile de conducere din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iași. decizia instanţei nu este definitivă, reprezentanții Universității având dreptul să înainteze recurs în următoarele cinci zile.

În urma deciziei Tribunalului Iași, au fost suspendate alegerile pentru funcțiile de rector al universității, decani ai facultăților, precum și pentru reprezentanții în senatul universității, consiliile facultăților, consiliile departamentelor și consiliile școlii doctorale, transmite Agerpres.

Judecătorii au luat această decizie după ce, la sfârșitul lunii decembrie 2015, Liga Studenților din Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași a înaintat o cerere către Tribunalul Iași de suspendare a Metodologiei de organizare a alegerilor pentru structurile și funcțiile de conducere academică din instituție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

TAGURI: alegeri, universitate, alexandru ioan cuza, iasi, suspendat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.