2019-05-20 12:06


ALERTĂ. File de SOMON afumat INFECTAT cu Listeria

 |  19:18
ALERTĂ. File de SOMON afumat INFECTAT cu Listeria

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) informează că societatea Negro 2000 SRL procedează la retragerea de la comercializare a produsului „File de somon afumat 140g”, ca urmare a prezenţei Listeria monocytogenes.

„Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul: - Lot 51 C / DLC 04.02.2019 - Cod EAN : 5941330014327. Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul menţionat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, menţionează reprezentanţii Autorităţii în anunţ.

Cum se manifestă

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greaţă, vomă şi dureri gastrice. În plus, aceasta poate cauza probleme de sănătate, dacă persoană este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-24

TAGURI: file somon afumat, infectat, listeria, alerta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Ian 2019

TRAIASCA UE MANCATI DOBITOCILOR GUNOAIELE VESTULUI SI DATI-I TOT VESTULUI TOATE BOGATIILE TARII, RIDICATI IN SLAVI UN HITLERIST,SI INJURATI-VA SI URATI-VA PANA LA CRIMA.IMBECILA NATIUNE!!!! VA MERITATI SOARTA!!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG