2019-03-23 06:43


Alertă medicală în Argeș: toți copiii sub 2 ani, la control

 |  15:09
Alertă medicală în Argeș: toți copiii sub 2 ani, la control

Mai mulţi copiii din județul Argeș au fost internaţi după au fost infectaţi cu o bacterie. Un micuț și-a pierdut viața, transmite Digi24. Direcţia de Sănătate Publică Argeş a stabilit ca toţi copiii sub doi ani din judeţ să fie verificaţi de medicul de familie, fie la domiciliu, fie la cabinete. 6.000 de copii vor ajunge la control.

Prefectul Mihail Oprescu a convocat, miercuri, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cazul copiilor din județul Argeș infectați cu bacteria Escherichia coli, adică E-coli, internați în prezent la Spitalul de Copii "Marie Curie" din București.

12 copii infectați cu bacteria Escherichia coli se află internați la Spitalul de Copii "Marie Curie" din Capitală, toți prezentând sindrom hemolitic-uremic, au declarat, miercuri, pentru Agerpres, surse medicale. "Copiii au fost internați la "Marie Curie" începând de la finalul lunii ianuarie până pe 7 februarie. Toți cei șase copii prezintă sindrom hemolitic-uremic. Unii sunt stabilizați, alții sunt în stare mai gravă. Nu sunt foarte bine. Trei dintre ei sunt dializați în permanență", au afirmat sursele citate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-10

TAGURI: arges, alerta medicala, alerta, ecoli, bacterie, spital marie curie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...