2019-02-21 07:57


ALERTĂ. Risc de avalanşă la Bâlea Lac

 |  15:56
ALERTĂ. Risc de avalanşă la Bâlea Lac

Iubitorii sporturilor de iarnă, care şi-au programat distracţia joi, vineri şi sâmbătă în zona BÂLEA LACc, trebuie să fie foarte precauţi şi să lase teribilismul la o parte. Şi asta pentru că, meteorologii avertizează că în următoarele 24 de ore va crește atât stratul de zăpadă cât şi RISCUL de producere de AVALANŞĂ la BÂLEA LAC, la peste 2.000 de metri altitudine în Munții Făgăraș.

De vineri seara, riscul de AVALANŞĂ va crește de la gradul al treilea la gradul al patrulea, ajungând să fie mare, potrivit unei informări remise joi de Serviciului Regional de Prognoză a Vremii Sibiu.

Stratul de zăpadă este în prezent de 140 cm, însă e foarte posibil ca acesta să crească la Bâlea Lac cu încă 40-50 cm în următoarele două zile.

Joi, la peste 1.800 de metri altitudine în munții Bucegi și Făgăraș, pe versantul nordic, se înregistrează un risc însemnat, de gradul al treilea, de producere de AVAŞANŞĂ, scrie Agerpres. Sub altitudinea de 1.800 de metri, în cele două masive muntoase riscul de AVALANŞĂ este în prezent moderat, de gradul al doilea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-05
Citeste si:
COD GALBEN de VISCOL. Care sunt județele afectate

TAGURI: avalansa, risc, balea lac, alerta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...