2016-12-04 04:04

SOCIAL


Ambulanţa, aglomerată în noaptea de Ajun

 |  13:58
Ambulanţa, aglomerată în noaptea de Ajun

Ajunul Crăciunului i-a determinat pe mulţi bucureşteni să facă excese la mâncare şi băutură. Rezultatul: maşinile Salvării au alergat non- stop prin Capitală. 

In noaptea de Ajun, peste 500 de persoane au chemat ambulanţa, cu probleme diverse, de la digestive până la tentative de suicid. "A fost o noapte intensă, dar prin mobilizarea tuturor resurselor am reuşit să nu avem nicio solicitare la care să nu fie trimis un echipaj. Problemele cardiovasculare au fost pe primul loc, dar, bineînţeles peste 70 de persoane au avut probleme digestive", a declarat pentru Realitatea Tv medicul Cristian Grasu. Şi tentativele de suicid se înmulţesc în perioada Sărbătorilor şi nici acest an nu a fost excepţie. Astfel, în cazul a opt bucureşteni a fost solicitată Ambulanţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-05-09

TAGURI: ajun, Craciun, ambulanta, digestive, suicid, salvare, medici, solicitare,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Șase copii de la un centru de plasament, la spital cu probleme digestive Șase copii de la un centru de plasament din Râmnicu-Vâlcea au ajuns la spital cu simptome... 27 Noi 2016 | (0)
4 fructe care ţin răceala la distanţă Se spune că “porcul nu se îngraşă în Ajun”, însă putem întări sistemul imunitar chiar... 17 Noi 2016 | (0)