2018-07-20 06:07


Ambulanță cu trei copii, în șanț din cauza poleiului

 |  09:11
Ambulanță cu trei copii, în șanț din cauza poleiului

O ambulanţă cu trei copii din judeţul Vaslui care erau transportaţi pentru dializă la un spital din Iaşi a rămas blocată, sâmbătă dimineaţă, într-un şanţ de pe marginea unui drum judeţean, după ce autosanitara a derapat din cauza poleiului de pe şosea. Niciunul dintre cei trei copii aflaţi în autosanitară nu a fost rănit.

"Din fericire, cei trei copii, a căror vârstă nu depăşeşte şapte ani, sunt bine, fără ca vreunul dintre ei să fi fost rănit. Am solicitat sprijinul autorităţilor vasluiene care, la rândul lor, au luat legătura cu cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi pentru a ne sprijini să scoatem ambulanţa din şanţ. Din câte am înţeles, în zona în care a derapat autosanitara noastră sunt mai multe maşini blocate, inclusiv o ambulanţă de la Iaşi", a declarat, sâmbătă, managerul SJA Vaslui, Aurora Popa, citat de Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-07-19

TAGURI: ambulanta, copii, Vaslui

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.