2019-04-24 15:45


Amendat pentru că A JIGNIT un poliţist pe Facebook. Se întâmplă în ROMÂNIA!

 |  12:30
Amendat pentru că A JIGNIT un poliţist pe Facebook. Se întâmplă în ROMÂNIA!

Un bărbat din Galaţi a primit o amendă în valoare de 200 de lei pentru că a jignit un poliţist pe Facebook, reprezentanţii Poliţiei Galaţi afirmând că sancţiunea a fost aplicată conform prevederilor legale.

Bărbatul s-a plâns pe Facebook că este victima unui abuz, după ce a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 200 de lei pentru jigniri aduse unui poliţist pe reţeaua de socializare.

De altfel, el a şi postat ulterior o fotografie a  procesului verbal pentru a-şi susţine afirmaţiile. "În data de 14.01.2018 a postat un comentariu pe Facebook cu referire la un poliţist din cadrul Secţiei 3 Poliţie în care îi aducea acestuia injurii « un bou de poliţist de la a 3-a, îl cunosc şi ştiu ce spun»". Vă mulţumesc că m-aţi înţeles", a relatat el pe Facebook.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Galaţi confirmă faptul că bărbatul respectiv a fost amendat după ce a adresat injurii unui poliţist pe Facebook, iar sancţiunea i s-a aplicat conform Legii nr. 61 pentru adresare de cuvinte şi expresii jignitoare, sancţiunile prevăzute fiind de la 200 la 1.000 de lei, citeaza News.ro.

"Este vorba despre un bărbat care a fost amendat pentru injurii, sancţiunea aplicată fiind în cuantum de 200 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-30

TAGURI: amenda, jignit, politist, facebook, galati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Ian 2018

Mafia psd a reintrodus cenzura.
ANONIM
30 Ian 2018

Cretinii dementi care ataca organele de ordine ca sa faca ei dezordine trebue bagati la zdup sa stea capra De la cur mintea poate reveni la cap uneori acolo la mititica Dar daca au mintea prea imprastiata ,degeaba
FRAIER GăLățEANUL!
30 Ian 2018

Lăsați dracului facebook! Este deja folosit împotriva voastră! Nu așa se rezolvă! Îl pândeai pe ”boul de polițist” și-i dădeai la moacă, să-l liniștești! Ori dacă erai tare în bicepși, îl provocai pe fraier la o bătaie ca-ntre bărbați! Mie-mi place că se războiesc căutând ”infractori” pe rețelele de socializare, NU PE STRADĂ, PRINTRE DEALERII DE DROGURI, TRAFICANȚII DE CARNE VIE, DE ȚIGĂRI...INTERLOPI ODIOȘI, REALI ȘI ADEVĂRAȚI!
Random imageUltimele stiri


STARBAG