2017-01-20 12:07

SOCIAL


Amendaţi că nu au curăţat zăpada

 |  16:52
Amendaţi că nu au curăţat zăpada

Autorităţile din sectorul 6 au aplicat 87 de amenzi mai multor societăţi comerciale pentru că nu au curăţat zăpada din jurul sediilor ce le aparţin. La controale au fost vizate în special zonele Bdul Iuliu Maniu, Drumul Taberei, Crângaşi, Virtuţii şi Uverturii. Pentru nerespectarea obligaţiilor pe care le au de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuarele şi rigolele din zonele punctelor de lucru sau ale magazinelor pe care le deţin, societăţile au primit amenzi a căror valoare totală se ridică la suma de 47.500 de lei. Primăria Sectorului 6 aminteşte asociaţiilor de proprietari că, potrivit HCGMB 147/2005, au obligaţia de a îndepărta zăpada şi gheaţa de pe trotuare, rigole şi alte suprafeţe din jurul blocurilor de locuinţe. Zăpada trebuie depozitată astfel încât să nu încurce circulaţia auto şi nici pe cea pietonală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: zapada, amenda, curatare, hotarare, Crangasi, VirtutiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DEE
30 Ian 2012

foarte bine ca au fost amendati, normal este sa isi dea fiecare zapada din fata locului...dar la noi asa se fac treburile..urat.
VIO
30 Ian 2012

mai au si ei nevoie de niste bani, ca deabea acum s-au trezit sa-i amendeze...ca pana acum nu au facut nimic.este oribil ceea ce se intampla.
BIANCA
30 Ian 2012

au si ei nevoie de bani si au gasit acum o sursa de finantare...doamne cum stau lucrurile la noi...
TEO
30 Ian 2012

foarte bine,doar le mai intra niste bani in conturi..oricum normal este sa iti iei zapda din fata loculuio de munca..macar atata ca nu mori
SILV
30 Ian 2012

uite asa se fac banii din amenzi...au primit amendat ca nu si-au dat zapada deabea acum..in ce tara traim..doamne
GEORGE
30 Ian 2012

bine ca i-au amendat, acum si-au mai umplut conturile...ca si asa aveau destui.
ANDREI
30 Ian 2012

amendatii ca si asa nu fac nimic, oricum va mai umpleti si voi buzunarul cu bani, ca dasta dati amenzi..doamne ce rusinos.
MEME
30 Ian 2012

sa fie amendati ca asa merita, macar atata sa faca,daca oprescu nu face nimic...acar noi oamenii.dar e nasol
SILE
30 Ian 2012

da mi se pare normal sa fie amendati, dar nu este normal ca acei bani sa va intre voua in buzunar...daca oprescu nu face ceva sa dea zapada noi d ce sa facem???
BOBI
30 Ian 2012

pai daca oprescu nu se ocupa, oamenii de ce s-ar ocupa, este prea frig afara ca sa iesi sa dai zapada. Au fost emendati si oricum merg mai departe, asta este o amenda nu face nimic fata de cum rezolva oprescu probelema.

Adauga un comentariu

Random image