2019-03-23 18:57


AMENZI picante pentru cei care au aruncat cu ketchup pe pereţii MINISTERULUI JUSTIȚIEI

 |  10:50
AMENZI picante pentru cei care au aruncat cu ketchup pe pereţii MINISTERULUI JUSTIȚIEI

Cei şapte protestatari care au aruncat, marţi seară, cu ketchup pe pereţii Ministerului Justiţiei, în semn de protest faţă de adoptarea OUG pe legile justiţiei, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, în cauză fiind deschis şi dosar pentru tulburarea ordinii publice.

Marţi seară, mai multe persoane au aruncat cu ketchup către sediul Ministerului Justiţiei, fapt pentru care jandarmul care asigură paza şi protecţia obiectivului a solicitat în sprijin un echipaj de jandarmerie pentru a interveni şi a opri activitatea persoanelor respective, anunţă Jandarmeria Bucureşti, potrivit Mediafax. Şapte persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru identificare.

În urma incidentului, au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii publice, săvârşirea în public de gesturi obscene, proferarea de injurii sau cuvinte jignitoare.

De asemenea, au fost sesizate organele abilitate pentru efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-20

TAGURI: amenzi, ketchup, ministerul justitiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
20 Feb 2019

trebuiau sa arunce inKISELEFF si in capul porcarului flausat TELE-MORMAN,au gresit adresa
@ CUCUVEAUA....
20 Feb 2019

Cred ca mai corect ...trebuia in capul tau sec ...al lui mata ca a făcut un avorton, după ce si.a luat de la gura sa te facă...in gura lui tactu...cred ca este greu de identificat ...la cati km de" penis" a intrat in mata de a scos un avorton ca tine ...MUIE MULTA SI ALUPIGUS
CIUMA ROSIE PORCINA
20 Feb 2019

era voba de mama lui DRaGNEA porCARUL
FIULER DE TELEORMAN
21 Feb 2019

AI DISTRUS TARA HITLERISTULE DE TELEORMAN
LIANA
26 Feb 2019

Doamna sau domnul de la postarea a2aEste adevarat ce spui Mosneagul asta cufurit si impotent a fost parasit si de propria i familie pentru ca este dement A fost si pe la spitalul de boli de cap dar degeaba Nu l bagati in seama ca asa i cu nebunii care fac spirale ,ling in cur sasii si beau pisat
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...