Amenzi RECORD pentru cei care vor să-și vândă VOUCHERELE de VACANȚĂ
2018-08-15 15:56


Amenzi RECORD pentru cei care vor să-și vândă VOUCHERELE de VACANȚĂ

 |  12:55
Amenzi RECORD pentru cei care vor să-și vândă VOUCHERELE de VACANȚĂ

Aproximativ 1,2 milioane de români vor intra în cel mai scurt timp în posesia voucherelor de vacanţă. Toți aceștia sunt atenționați de către ministrul Turismului, Bogdan Trif, că dacă vor încerca să-și comercializeze respectivele vouchere sunt pasibili de amenzi, care pot ajunge până la 27.000 lei.

"Voucherele de vacanţă au fost achiziţionate şi în cel mai scurt timp vor fi distribuite tuturor celor aproape 1,2 milioane de oameni care au dreptul la ele. Impozitarea voucherelor se va face cu 10%. Atrag atenţia că este ilegală comercializarea lor către alte persoane. Atât cei care le vând, cât şi operatorii din turism care le primesc sunt pasibili cu amenzi de până la 27.000 de lei", a spus Bogdan Trif.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-09

TAGURI: amenda record, vouchere de vacanta

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FIREA AMENDATA
11 Mai 2018

DAR ANGAGATII DMINISTRATIEI STRAZILOR SI PRIMARUL BUCURESTIULUI DE CE NU SUNT AMENDATI PENTRU STAREA MIZERABILA A TROTOARELOR SI PT FAPTUL CA PUN IN PERICOL CU INTENTIE VIATA CETATENILOR PIETONI
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...