2018-12-11 05:34


ANAF, în colaps: angajaţii încep greva

 |  20:12
ANAF, în colaps: angajaţii încep greva

Angajaţii din direcţiile de Finanţe şi din primării anunţă o acţiune de protest pentru ziua de joi. Astfel, între orele 11.00 şi 14.00, se va înrerupe programul de lucru şi se vor organiza proteste în fața Ministerului Finanțelor și ANAF.

Acțiunea, denumită "Marșul Demnității", este menită "să atragă atenția asupra consecințelor grave ale comportamentului abuziv al președintelui ANAF, având ca solicitare demiterea domnului Gelu Ștefan Diaconu", se arată în comunicatul Sed Lex.

Reprezentanții alianței susțin că președintele ANAF se răzbună pe angajații care, în 3 noiembrie, au oprit lucrul, cerând majorarea salariilor și reclamând că salariile celor din Ministerul de Finanțe și ANAF au crescut printr-o Ordonanță a Guvernului adoptată ”pe ascuns”.

"Chiar în acest moment, în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, condusă de domnul Gelu Ștefan Diaconu, ne aflăm în fața unui abuz fără precedent, prin care legea bunului plac înlocuiește legea în vigoare. Dacă acțiunea de pedepsire și răzbunare îndreptată împotriva celor care au avut curajul să protesteze în data de 3 noiembrie 2015 nu va fi exemplar pedepsită de instituțiile statului, toți salariații ANAF vor înțelege că bunul plac al celor care ne conduc este mai presus de lege", spun reprezentanții Sed Lex.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-11

TAGURI: anaf, finante, greva, proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GICA BANUT
11 Noi 2015

Diaconu trbuie sa plece urgent.
Random imageUltimele stiri


loading...