2019-01-16 08:56


Anchetă internă la Ambulanţa Buzău. O femeie a murit într-o staţie de autobuz

 |  12:09
Anchetă internă la Ambulanţa Buzău. O femeie a murit într-o staţie de autobuz

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău a demarat, vineri, o anchetă internă după ce o femeie a murit într-o staţie de autobuz din municipiu, martorii susţinând că echipajul medical a sosit târziu la faţa locului.

Unul dintre martorii care a sunat la 112 a precizat că ambulanţa solicitată de două ori ar fi ajuns cu o întârziere de aproximativ 30 de minute.

"Noi facem o analiză a activităţii pe parcursul celor 12 ore, tură de zi şi tură de noapte şi vom vedea despre ce a fost vorba. S-a făcut apel la 112, iar de la 112, solicitarea a venit la dispeceratul medical al Ambulanţei. Au fost făcute două apeluri iniţial, dar, din păcate, cel care a făcut acel apel nu a dat locaţia corectă şi cei de la 112 au trebuit să verifice unde anume pe Unirii, că Unirii, în judeţul Buzău, e o autostradă extrem de mare şi a trebuit să vedem în ce staţie de autobuz, unde. Cam de şapte minute este diferenţa, dar şapte minute contează totuşi, din momentul în care s-a făcut solicitarea şi a plecat echipajul. Voi lua nişte note explicative ale celor din dispecerat să vedem ce s-a întâmplat, vom verifica şi la 112”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, Lhuana Zissu, potrivit Mediafax.

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău a afirmat că pensionara era cunoscută cu probleme cardiace.

”S-au făcut manevre de resuscitare, a fost în stop cardio-respirator femeia respectivă, era o persoană cardiacă, cronică”, a completat Lhuana Zissu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-11

TAGURI: ancheta, interna, ambulanta, buzau, femeie, murit, statie, autobuz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...