2019-01-17 20:10


Anchetă la o şcoală. Profesorul de sport, acuzat că poartă discuţii cu tentă sexuală cu elevele

 |  09:10
Anchetă la o şcoală. Profesorul de sport, acuzat că poartă discuţii cu tentă sexuală cu elevele

Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă la Şcoala Gimnazială “Iorgu Radu” din Bârlad, profesorul de sport fiind acuzat de mama unei eleve de 13 ani că poartă discuţii cu tentă sexuală cu elevele de clasa a VIII-a.

„Eu nu înţeleg cum de un profesor îşi permite să poarte asemenea conversaţii cu fiica mea? Şi, din câte am aflat, nu numai cu fata mea se poartă aşa, trimiţând-o să mă invite la şcoală, să vin cu ea la ora de sport, pentru că . Le spune despre mine colegilor fiicei mele, când îi întâlneşte. Cum îşi permite aşa ceva cu nişte copii de 13 ani? Mai sunt şi alte mămici scandalizate de comportamentul prea libertin al acestui profesor”, a afirmat Roxana Maloş, mama elevei de 13 ani, care a reclamat comportamentul profesorului la conducerea şcolii, la Inspectoratul Şcolar, dar şi la Poliţie, transmite Mediafax.

De asemenea, elevele şcolii au afirmat că profesorul de sport le pune să facă flotări cu el în spate, ca să slăbească.

“Nu ne face plăcere să fim în atenţia opiniei publice cu astfel de cazuri. Acest profesor mai are nişte reclamaţii, mi-a spus diriginta clasei respective şi vom lua măsurile ce se impun. Am demarat o anchetă internă şi vom convoca şi comisia de disciplină. El a spus că sunt doar nişte glume, dar asemenea glume nu se fac cu elevii. Comportamentul unui cadru didactic trebuie să fie ireproşabil, să fie demn de urmat, nu să glumeşti în asemenea hal cu elevii”, a declarat prof. Ioan Onuţ, directorul Şcolii Gimnaziale “Iorgu Radu” din Bârlad.

Profesorul nu a putut fi contactat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-25

TAGURI: ancheta, scoala, profesor, sport, acuzat, discutie, tenta, sexuala, eleva
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FOUTTE LUMEA, FOUTTE!
25 Noi 2016

MUICA RESPECTIVĂ ȘI-AR FI DORIT CA PROFUL DE SPORT SĂ POARTE ”DISCUȚII CU TENTĂ SEXUALĂ” CU EA, PT. ÎNCEPUT, NEBUNATICA!
Random imageUltimele stiri

loading...