2018-12-16 19:49


Andrei Găluţ are momente când este lucid şi comunică cu familia

 |  08:57
Andrei Găluţ are momente când este lucid şi comunică cu familia

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity, are momente scurte când este lucid şi comunică cu familia. Acesta a fost supus la mai multe intervenţii chirurgicale, el fiind internat la o clinică din Olanda.

Andrei Găluţ este singurul membru al formaţiei Goodbye to Gravity care a rămas în viaţă. Artistul a ieşit din comă la sfârşitul săptămânii trecute şi de curând, a reuşit să vorbească cu mama lui.

"Are momente scurte când e conştient şi comunică, dar e semi-sedat. Marţi a realizat pentru prima dată că e într-un spital, într-o altă ţară, în străinătate. A recunoscut-o pe mama lui şi a vorbit cu ea - aşa greu cum a putut, dar a vorbit. E lucid dar e, cumva, într-o stare de semi-sedare. Miercuri a mers şi tatăl lui la spital, se pare că Andrei ştia că trebuie să vină. A fost ars în partea de sus a corpului, la faţă, mână, gât, spate. A avut intervenţii şi la faţă, dar mâna a fost cea mai afectată, a fost efectiv despicată şi foarte greu de salvat", a povestit cumnata solistului, potrivit b1.ro.

Andrei Găluţ a suferit deja trei intervenţii chirurgicale complicate la mâna dreaptă.

Un număr de 60 de persoane au murit în urma tragediei din clubul Colectiv. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-27

TAGURI: andrei galut, momente, este, lucid, comunica, familie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...