2019-02-17 18:03


Angajaţii Metrorex anunţă că vor intra în grevă generală pe perioadă nedeterminată de miercuri, între orele 4.00 şi 16.00

 |  15:59
Angajaţii Metrorex anunţă că vor intra în grevă generală pe perioadă nedeterminată de miercuri, între orele 4.00 şi 16.00

Angajaţii Metrorex anunţă că vor intra în grevă generală pe perioadă nedeterminată, de miercuri, 21 noiembrie, între orele 4.00 şi 16.00.

Potrivit unui comunicat al Unităţii Sindicatul Liber Metrou (USLM), Consiliul General al USLM a decis continuarea conflictului colectiv de muncă prin greva generală.

“În urma intervenţiei administraţiei precum şi a interpretării Legii 62/2011, nu a fost însuşită ideea că activitatea metroului este o activitate continuă, aşadar suntem nevoiţi să amânăm greva propriu-zisă cu minim două zile. Astfel, Consiliul General USLM a fost întrunit şi a hotărât continuarea conflictului colectiv de muncă prin greva generală începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, între orele 04.00-16.00, pe perioadă nedeterminată. Considerăm, de asemenea, că aceste două zile ajută la dezamorsarea conflictului colectiv de muncă pentru a evita neplăcerile publicului călător”, se arată în comunicat.

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de salarii, dar şi de lipsa de fonduri pentru piese de schimb şi mentenanţă, de lipsa forţei de muncă, de prostul management al Metrorex.

Joi dimineaţă, sindicaliştii au făcut o grevă de avertisment de două ore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-16

TAGURI: metrorex, greva generala, miercuri,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
16 Noi 2018

BA TROGLOJITILOR ; METROUL ESTE FACUT SI PLATIT DE NOI , CETATENII . IESITI AFARA SI PROTESTATI , LA MATA ACASA . CONTROALE EPILOTEST , NU SE MAI FAC LA CONDUCTORI METROU ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...