2018-09-24 12:45


Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă peste 2.200 de locuri de muncă

 |  11:13
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă peste 2.200 de locuri de muncă

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei Eures România, peste 2.200 de locuri de muncă, fiind căutaţi de la 1.200 de muncitori necalificaţi în agricultură în Spania şi Portugalia.

Angajatorii din Spania oferă 800 de posturi pentru muncitori necalificaţi în agricultură şi un maseur, în timp ce Portugalia oferă 400 de locuri de muncă în agricultură.

În Marea Britanie sunt disponibile 180 de locuri de muncă, în Irlanda - unul de tehnician, iar în Germania - 174 de posturi.

Angajatorii din Cehia oferă 162 de locuri de muncă, în timp ce în Suedia se caută mai mulţi specialişti IT: 10 dezvoltatori software, şase ingineri testare software, cinci dezvoltatori software sisteme integrate, cinci arhitecţi sisteme software, doi specialişti reţea transmisie Control Protocol/Internet Protocol (TCP/IP), un dezvoltator JavaScript/Node.JS, un programator (securitatea reţelelor), un arhitect software şi un dezvoltator Web Front-End.

Polonia caută 20 de consultanţi de călătorie, alături de trei lăcătuşi/sudori, un dezvoltator internet, 1 PHP developer (programator aplicaţie).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul Eures naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-02

TAGURI: angajator, spatiu, economic, european, ofera, 2200, loc, munca
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...