2018-12-15 07:10


ANI: Fostul director general al Agenţiei Domeniului Public Bucureşti nu poate justifica peste 226.000 lei

 |  11:04
ANI: Fostul director general al Agenţiei Domeniului Public Bucureşti nu poate justifica peste 226.000 lei

Agenţia Naţională de Integritate a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că inspectorii ANI au constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în valoare de 226.485,88 lei, între averea dobânditã şi veniturile realizate de Cătălin Iulian Marin, fost director general al Agenţiei Domeniului Public Bucureşti.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 226.485,88 Lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada 23 iulie – 17 decembrie 2012, de către MARIN CĂTĂLIN IULIAN în calitate de Director General în cadrul S.C. Administrarea Domeniului Public București S.A. Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către MARIN CĂTĂLIN IULIAN”, se arată în comunicatul citat.

ANI a mai menţionat că persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative.

Potrivit ANI, Cătălin Iuluan Marian nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: ani, fost, director, general, agentia, domeniului, public, bucuresti, nu, justifica, 226000, lei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...