2016-10-28 15:37

SOCIAL


Anticarii de la Universitate, evacuaţi de poliţişti

 |  13:35
Anticarii de la Universitate, evacuaţi de poliţişti

Autorităţile din sectorul 3 au trimis poliţiştii să-i evacueze pe anticarii din zona Universităţii, deoarece autorizaţiile acestora expiraseră de câteva luni, fără a mai fi reînoite.

Cărţile şi dulapurile găsite la faţa locului au fost ridicate şi duse într-un depozit, măsura fiind luată şi pentru că zona devenise mizerabilă, iar la tarabe se vindeau şi o grămadă de alte produse, nu numai cărţi.

Buchiniştii au susţinut că acţiunea a fost ilegală , deoarece marile bulevarde se află în întreţinerea Primăriei Capitalei, nu a autorităţilor de sector. Ei îşi pot recupera bunurile confiscate, după care li se vor găsi alte zone pentru comercializare, dacă vor dori acest lucru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: Universitate, buchinisti, carti, anticari, evacuare, politie, primarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PACALICIU
24 Iul 2012

"gata frate-miu mancati-as ! am rezolvat-o si pe asta i-am evacuat pe golanii aia" ..... ca la noi ... mai cumparai si carti de acolo ! de ex "masurari electrice si electronice" (elth, ee, he, te, en , ptr an 2 in general.) "agenda electricianului" , etc.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vasile Dîncu, precizări despre proiectul care va permite evacuarea în cazul situațiilor de dezastru Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat, luni, că proiectul de act normativ care va permite... 10 Oct 2016 | (0)
Întâlnire cu cititorii. „Geamantanul cu cărţi” descinde la Hunedoara Doi autori, amici, - Dumitru Tâlvescu și Dan Terteci - își pun cărțile în geamantane și vin... 17 Oct 2016 | (0)