2016-12-05 00:26

SOCIAL


Anticarii de la Universitate, evacuaţi de poliţişti

 |  13:35
Anticarii de la Universitate, evacuaţi de poliţişti

Autorităţile din sectorul 3 au trimis poliţiştii să-i evacueze pe anticarii din zona Universităţii, deoarece autorizaţiile acestora expiraseră de câteva luni, fără a mai fi reînoite.

Cărţile şi dulapurile găsite la faţa locului au fost ridicate şi duse într-un depozit, măsura fiind luată şi pentru că zona devenise mizerabilă, iar la tarabe se vindeau şi o grămadă de alte produse, nu numai cărţi.

Buchiniştii au susţinut că acţiunea a fost ilegală , deoarece marile bulevarde se află în întreţinerea Primăriei Capitalei, nu a autorităţilor de sector. Ei îşi pot recupera bunurile confiscate, după care li se vor găsi alte zone pentru comercializare, dacă vor dori acest lucru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: Universitate, buchinisti, carti, anticari, evacuare, politie, primarieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PACALICIU
24 Iul 2012

"gata frate-miu mancati-as ! am rezolvat-o si pe asta i-am evacuat pe golanii aia" ..... ca la noi ... mai cumparai si carti de acolo ! de ex "masurari electrice si electronice" (elth, ee, he, te, en , ptr an 2 in general.) "agenda electricianului" , etc.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gata cu aberațiile din manuale! Cine va avea primele cărți noi Manualele actuale sunt pline de informațiile greșite potrivit cărora țara noastră se... 27 Noi 2016 | (1)
Atac armat sângeros la o Universitate din Ohio Cel putin 7 persoane au fost impuscate si transportate la spital intr-un atac armat care a avut loc... 28 Noi 2016 | (0)