2018-07-17 14:57


Anunț de la FINANȚE: Românii DECID dacă vor Pilonul Privat de PENSII

 |  23:05
Anunț de la FINANȚE: Românii DECID dacă vor Pilonul Privat de PENSII

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, la Antena 3, că pilonul II de pensii nu se naționalizează și nu se desființează. Românii vor putea alege dacă contribuie în viitor și pentru pensia de stat și pentru cea privată.

„Este o opțiune pentru fiecare contribuabil, e normal să fie așa. Opțiunea înseamnă să rămâi la pilonul I și să renunți la contribuțiile la pilonul II”, a spus ministrul.

Întrebat ce se întâmplă cu banii deja plătiți la pilonul II, Eugen Teodorovici a spus că se poate găsi un mecanism de transfer.

„Nu se desființează pilonul II și nu pierd banii. E normal să fie o opțiune pentru fiecare contribuabil. E normal să fie mai mulți ofertanți pe zona de pensii, ca omul să poată opta pentru ceva mai bun”, a mai spus el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-02

TAGURI: ministrul de finante, eugen teodorovici, pilonul 2, pensii, pilon privat

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.