2019-02-21 06:24


ANUNȚ important despre VIZELE pentru Statele Unite. Ce transmite UE

 |  23:51
ANUNȚ important despre VIZELE pentru Statele Unite. Ce transmite UE

Comisia Europeană a prezentatun raport privind progresele înregistrate în sensul asigurării unei reciprocităţi depline în materie de vize cu Canada şi Statele Unite, în care analizează evoluţiile din ultimele şapte luni, document care conţine şi evaluarea eficienţei mecanismului de reciprocitate, relevă un comunicat al executivului UE.

Documentul arată că recent s-a realizat reciprocitatea deplină în materie de vize cu Canada, după ce aceasta a eliminat obligativitatea vizei pentru cetăţenii români şi bulgari, începând cu 1 decembrie 2017. Acelaşi rezultat a fost obţinut deja cu ţări precum Australia şi Japonia.„Realizarea reciprocităţii depline în materie de vize cu Canada demonstrează că eforturile noastre diplomatice şi dialogul nostru continuu cu această ţară dau roade. Împreună cu cele cinci state membre vizate, vom urma aceeaşi cale în relaţia cu Statele Unite ale Americii şi suntem hotărâţi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca toţi cetăţenii UE să beneficieze de dreptul de călătorie fără viză”, a declarat comisarul european pentru migraţie, afaceri interne şi cetăţenie, Dimitris Avramopoulos.Executivul UE va continua dialogul cu SUA şi cu cele cinci state membre vizate pentru a obţine reciprocitatea deplină în materie de vize. Reuniunea la nivel de înalţi funcţionari în domeniul justiţiei şi al afacerilor interne din UE şi SUA din 27-28 februarie 2018 şi reuniunea miniştrilor de justiţie şi afaceri interne din UE şi SUA din luna mai vor oferi ocazii pentru accelerarea în continuare a progreselor. Comisia Europeană le va prezenta Parlamentului European şi Consiliului, cel târziu în toamna anului 2018, un raport privind progresele înregistrate cel târziu în toamna anului 2018.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-22

TAGURI: vize, comisia europeana, canada, sua, ue
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
22 Dec 2017

Bună ziua, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care am primit soțul meu înapoi. Eram nebun când soțul meu mi-a lăsat o altă femeie luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care ma introduce în profetul Okona, un mare mesager la oracolul pe care îl slujește, mi-am povestit problema profetului Okona despre cum ma lăsat soțul meu. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit că voi fi dorința mea de inimă fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie să fac, după ce a fost făcut, în următoarele două zile, soțul meu a sunat mă la telefon și îmi pare rău că m-ai trăit înainte. Sunt atât de fericită și copleșită că trebuie să le spun întregii lumi cum mi-a ajutat profetul Okona să-mi dau dorința inimii. Dacă aveți nevoie de orice fel de ajutor, contactați Profetul Okona la următoarea adresă de e-mail: prophetokona@gmail.com De asemenea, a distribuit atâtea vrăji ca, (1) Dacă doriți ex-spate. (2) nu ai nevoie de un divorț în căsnicia ta. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei să vindeci bolile mortale (5) Dacă vreți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul și soția să fie a ta pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) vrei o soție / soț
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...