2019-05-23 10:44


Anunț ISU de Paște: 500 de pompieri sunt pregătiţi să intervină zilnic în Bucureşti şi Ilfov

 |  13:40
Anunț ISU de Paște: 500 de pompieri sunt pregătiţi să intervină zilnic în Bucureşti şi Ilfov

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în această perioadă, la nivelul capitalei şi al judeţului Ilfov, 500 de pompieri ai ISUBIF sunt pregătiţi să intervină zilnic un cazul producerii unor situaţii de urgenţă.

Totodată, pe timpul slujbei de Înviere, echipaje de intervenţie ale pompierilor vor fi prezente un zona lăcaşurilor de cult, unde se preconizează un aflux mare de persoane. Premergător sărbătorilor pascale, inspectorii de prevenire şi echipaje de intervenţie au executat recunoaşteri şi controale la toate bisericile din zonele de competenţă, ocazie cu care personalul a fost instruit cu privire la folosirea echipamentelor de primă intervenţie, precizează reprezentanţii ISUBIF.

Pentru scurtarea timpului de răspuns în cazul producerii unor evenimente pe autostrada A2, la km 19 a fost operaţionalizat un punct de lucru temporar, care să asigure intervenţia în această zonă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-27

TAGURI: pompieri, isu, paste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Apr 2019

ISU să-și unească forțele să ceară ministerului transporturilor raderea rețelei de adrese din complexul feroviar Pajura București Triaj și a trecerii la nivel cu calea ferată aferente!https://petitieonline.ro/petitie/13976157.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
Random imageUltimele stiri


STARBAG