2018-10-19 20:48


Anunţul de ultimă oră al Metrorex în legătură cu circulaţia metroului

 |  14:01
Anunţul de ultimă oră al Metrorex în legătură cu circulaţia metroului

Metrorex a anunţat, vineri, că trenurile de metrou circulă în regim normal pe toate magistralele, în deplină siguranţă. Compania a ţinut să precizeze că îndeplineşte toate cerinţele pentru transport.

Reacţia Metrorex vine în urma anunţurilor Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) cu privire la închiderea staţiei Piaţa Victoriei.

"Pentru informarea corectă a călătorilor, Metrorex are elaborate reguli de călătorie cu metroul afişate în toate trenurile şi staţiile de metrou. Astfel, la regula 11 veţi regăsi: «La oprirea trenului în staţie, călătorii care ies din vagoane au prioritate faţă de cei care intră. Se recomandă atenţie la intrarea şi ieşirea din tren pentru a nu călca greşit în spaţiul dintre peron şi vagon». Cerem scuze călătorilor pentru disconfortul provocat de ştirile difuzate de ANPC în mass-media", a precizat Metrorex.

Compania a mai menţionat că societatea are autorizaţie de la Autoritatea Feroviară Română care atestă că îndeplineşte cerinţele necesare efectuării transportului de călători pe liniile de metrou, în condiţii de siguranţă a circulaţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-29
Citeste si:
Protecţia Consumatorului cere închiderea Staţiei Victoriei. Neatenţia unei femei a iscat disensiuni între ANPC şi Metrorex
Stația de metrou Victoriei, ÎNCHISĂ. Metrorex, amendat de ANPC cu 20.000 de lei

TAGURI: anunt, metrorex circula, metrou, siguranta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...