2018-07-17 01:37


Anunțul directorului Metrorex despre tariful de călătorie

 |  13:02
Anunțul directorului Metrorex despre tariful de călătorie

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, a facut duminica precizari in legatura cu planurile companiei de transport subteran privind tarifele de calatorie pentru acest an si pentru 2017.

Va spun ferm ca nu va modifica tariful de calatorie cu metroul pana la sfarsitul anului, dar nici in 2017. Anul viitor am fundamentat bugetul pe aceleasi tarife. Odata cu finalizarea noului sistem de acces la metrou, acum in lucru, o sa introducem titluri noi, in favoarea calatorilor", a spus Aldea, citat de Agerpres.Ministrul Transporturilor, Sorin Buse, si directorul general al Metrorex, Marin Aldea, au participat duminica la "Ziua Portilor Deschise la Statia de Metrou Laminorului".Cea mai recenta scumpire a avut loc anul trecut in martie, cand preturile au crescut cu 16% pana la 33%.Astfel, pretul cartelei pentru doua calatorii a crescut de la 4 la 5 lei, iar pretul cartelei de 10 calatorii a fost majorat la 20 de lei, de la 15 lei.Totodata, abonamentul lunar nelimitat s-a scumpit cu zece lei, de la 60 lei la 70 de lei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-02

TAGURI: anunt, metrorex, tarife calatorie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.