Aproape de TRAGEDIE. Trei frați de 3, 4 și 8 ani au ajuns la Urgență în COMĂ ALCOOLICĂ
2018-08-18 21:13


Aproape de TRAGEDIE. Trei frați de 3, 4 și 8 ani au ajuns la Urgență în COMĂ ALCOOLICĂ

 |  15:07
Aproape de TRAGEDIE. Trei frați de 3, 4 și 8 ani au ajuns la Urgență în COMĂ ALCOOLICĂ

Trei fraţi în vârstă de 3, 4 şi 8 ani au ajuns în noaptea de miercuri spre joi în comă alcoolică la Spitalul de Urgenţă ”Elena Beldiman“ din Bârlad. Cei trei micuți, originari din comuna vasluiană Voineşti, nu au consumat băuturi alcoolice, ci doar s-au înfruptat prea mult din vișinele din vișinată.

"Am primit iniţial o sesizare a unui cetăţean care a observat o fetiţă de 8 ani căzută pe uliţă cu faţa în jos. Cel care a făcut sesizarea a crezut că minora era moartă. Apoi am mai primit o sesizare telefonică din partea naşei unuia dintre cei trei copii, care a precizat că aceştia erau în stare gravă. Toţi cei trei copii erau în comă alcoolică, ei fiind duşi la spitalul din Bârlad, pentru evaluare", a declarat joi, corespondentului Mediafax, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Daniel Ungureanu.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă au sesizat Direcţia de Protecţie a Copilului Vaslui, care va stabili ce se va întâmpla cu copiii şi dacă se impune scoaterea lor din familie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-14

TAGURI: frati, coma alcoolica, vaslui, urgenta, visine, visinata

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.

loading...