2018-06-25 15:04


Arafat: Nu demisionez!

 |  16:10
Arafat: Nu demisionez!

După ce s-a aflat că ISU știa de existența clubului Colectiv, şeful ISU, Raed Arafat a precizat într-o conferinţă de presă la Ministerul Sănătăţii că nu demisionează.

”Demisia are două sensuri: să îți asumi o responsabilitate că ai greșit sau să fugi de responsabilitate. Eu asta nu fac, nu fug de responsabilitate. Eu nu fug de răspundere. Dacă se află că eu am greșit, mă pun la dispoziția premierului. Dacă am știut de acrestă adresă, eu plec. Dar, eu nu am știut. Eu am fost mințit.Și pentru că nu am știut, iau măsuri acolo unde s-a greșit.”, a spus Raed Arafat mai devreme, miercuri, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: raed arafat, isu, club colectiv, demisie

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEA FANE
25 Noi 2015

AFARA din sistem cu toti care au gresit sau mintit.
ARAFAT E UN DEZASTRU
25 Noi 2015

literalmente la fiecare accident oamenii lui au dat cu mucii in fasole. omul e incompetent si paraziteaza sistemul. du-te si lasa-ne.
HUUUUAAAAAAAAAAA
25 Noi 2015

demisia javra psd-istă
TOMA ALIMOS
28 Noi 2015

Numai cretini posteaza aici ??
Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.