2018-07-18 06:10


Ateliere de origami, la Muzeul “Grigore Antipa“

 |  14:23
Ateliere de origami, la Muzeul “Grigore Antipa“

Muzeul Naţional de Istorie Naturală ''Grigore Antipa'' lansează, în oferta educaţională de vacanţă, seria de ateliere de origami adresată 'copiilor' între 7 şi 77 ani.

Atelierele îşi propun familiarizarea participanţilor cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani şi dezvoltarea, prin joacă, a atenţiei la detalii, îmbunătăţirea orientării în spaţiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei şi a comunicării.

Cel de-al doilea modul se intitulează 'Descoperirea tainelor unui dreptunghi' şi este dedicat aprofundării tehnicilor de bază ale plierii hârtiei prin lucrul cu foi dreptunghiulare. Atelierele sunt susţinute de Bogdan Petcu, membru al Asociaţiei de Origami din România, de luni până vineri între orele 14,30-16,00. Preţul unui modul (5 ateliere) este de 150 lei/persoană. Noutatea acestor ateliere este faptul că atât copiii, cât şi părinţii sau bunicii se pot înscrie, petrecând astfel timp de calitate împreună, având o activitate relaxantă şi distractivă, care nu necesită nici o aptitudine înnăscută.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-05-11

TAGURI: Atelier, origami, Grigore Antipa

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova

Besliu Servicii Funerare Brasov este o afacere de familie. Promisiunea noastra este aceea de a fi alaturi de fiecare familie si de fiecare persoana pentru a trece peste momentele grele, pentru ca timpul si atentia dumneavoastra sa fie acordate celor dragi.